El-cykler

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”3″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Se slideshow]” template=”default” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

Er du på udkik efter en el-cykel og savner råd og vejledning om måske din første el-cykel?

Du er kommet til det rette sted – hos NK-Cykler har vi været med lige fra starten, hvor el-cyklerne kom frem, – derfor har vi stor erfaring med at finde den helt rigtige cykel, som passer nøjagtig til det, som du skal bruge cyklen til.

Og du skal naturligvis prøve el-cyklen eller el-cyklerne, hvis valget står mellem forskellige på en lidt længere tur. Hos NK-cykler har vi altid flere forskellige modeller klar til en prøvetur rundt omkring Vinderup både til by- og landevejskørsel, så du kan få bedst mulig fornemmelse af, hvordan cyklen vil virke, når du holder hjemme hos dig selv med dit nye køretøj.

Vi forhandler primært El-cykler fra E-Fly, som vi har rigtig gode erfaringer med over en årrække – både for så vidt komfort, udseende som holdbarhed i forhold til prisen. De er dansk designet og dermed produceret til at kunne holde i det danske klima. Du får rigtig meget El-cykel for dine penge.

Er det den første el-cykel, du er ved at købe, har du sikkert og helt naturligt en række spørgsmål, som du er meget velkommen til at komme til vores forretning i Vinderup for at få svar på.

Eller du kan i ro og mag blive klogere på el-cykler via E-flys hjemmeside, hvor du også kan se en række små videofilm (på dansk) om, hvordan du håndterer din cykel. Hvordan lader jeg cyklen op, hvor langt kører den på en opladning, hvordan regulerer jeg graden af hjælpe til pedalerne og meget, meget mere.

E-flys hjemmeside, kan du se de mange forskellige modeller, som alle kan købes hos NK-cykler. Men endnu vigtigere under “El-cykelguiden” finder du forklaringer og videoer, som giver svar på mange ting om det at eje og bruge en el-cykel – og HUSK – du er altid velkommen til en prøvetur og vejledning i vores forretning i Vinderup.