Handelsbetingelser

Herunder kan du læse om dine lovmæssige rettigheder samt de særlige betingelser, som vi tilbyder. Vi har valgt at samle alle tekster på én side, så du kan printe dem samlet ud.

– PRISER
– LEVERING OG FRAGT
– BESTILLING
– BETALING
– LEVERING
– REKLEMATIONSRET
– AFBESTILLING
– PERSONDATAPOLITIK
– DINE PERSONLIGE OPLYSNINGER
– VORES FYSISKE BUTIK

Priser

PRISER: Alle priser er incl. 25% moms og angivet i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Der tages forbehold for trykfejl.

Levering og Fragt:

Der er ikke noget ekspeditionsgebyr. Leveringsomkostninger er kun 200,00 kr. ved forsendelse til brofaste øer i Danmark.

Vi levere indenfor 1 – 3 hverdage, hvis ikke andet er aftalt. – I tilfælde af forsinket levering, vil du blive kontaktet.

Bestilling:

På nkcykler.dk kan du bestille de varer, som findes på vores hjemmeside. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du altid velkommen til at kontakte os på nk@nkcykler.dk eller telefon +45 97 44 14 30.

Alle priser på websitet er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Når du handler med nkcykler.dk, indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Det er ikke muligt, at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til nk@nkcykler.dk

nkcykler.dk laver kun aftaler med personer over 18 år, aftaler med børn og unge under 18 år, alene kan indgås af forældre eller andre der lovligt kan handle på barnet eller den unges vegne.

Betaling:

På nkcykler.dk kan der betales med:

– Dankort
– Visa Dankort
– Visa Electron
– Mastercard
– JCB
– Bankoverførsel
– Ved afhentning
– MobilePay

Betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 375 kr., når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken nkcykler.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra nkcykler.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Hvis du vælger at betale via en bankoverførsel, har du ingen krav på at få dit beløb refunderet eller andre sikkerheder for din betaling – Det sikreste for dig, er derfor at lave en betaling med dit betalingskort.

Levering:

Alle vores cykler bliver leveret samlet og klar gjort, dvs. at de har været en tur gennem vores værksted, hvor vores dygtige og udlærte mekanikere har samlet og testet den til dig. Hvorefter de så pakker dem forsvarligt ind igen, så de ikke tager skade under transporten. Alle vores cykler er klar til brug ved modtagelsen, hvis ikke andet er aftalt.
Du kan få cykleren leveret, lige hvor du ønsker i Danmark til brofaste øer.

nkcykler.dk leverer typisk indenfor 1-3 hverdage. Der tages  forbehold for udsolgte varer.

Reklamationsret:

Når du handler på nkcykler.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret, når du har modtaget varen. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, få pengene tilbage eller afslag i prisen afhængigt af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden to måneder, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal du sende det til vores adresse:

NK Cykler
Nørregade 9
7830 Vinderup

Kontakt os altid på mail eller telefon før returnering.

Når du returnerer varen, bedes du angive fejlen på fakturaen.
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.
Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Afbestilling

Ønsker du at afbestille eller annullere en allerede  afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske ved at fremsende en  e-mail med overskiften “Afbestilling”. Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer fremgå.

Har du modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten
“Afbestilling ! ” indsat i emnetekst. Afbestilling bør ske inden kl. 15 samme dag, som bestillingen er foretaget.
Er  pakken ikke blevet afbestilt inden kl. 15 samme dag og er pakken blevet  afsendt af nkcykler.dk, dækker kunden forsendelsesomkostningen.

Returret:

Hvis de fremsendte varer ikke svarer til dine ønsker, kan du få pengene tilbage. Cyklen skal blot retuneres i væsentlig samme stand som modtaget senest 14 dage efter modtagelsen.

Vedlæg venligst faktura, en beskrivelse af hvorfor varen returneres samt bank registreringsnummer og kontonummer, hvorpå pengene ønskes indsat. Send os gerne en mail, når du sender dine varer retur – Det vil fremme din ekspeditionen.

Vi fremsender ikke checks eller kontanter. Som kunde hæfter du selv for fragtomkostninger fra dit hjem til NK Cykler

Cyklen bedes fremsendt til nedenstående adresse:

NK Cykler
Nørregade 9
7830 Vinderup

Bemærk – Vi modtager ikke pakker sendt pr. postopkrævning eller lignende. Såfremt du nægter at modtage varen fra postvæsnet, vil den blive sendt retur til os og vi vil kreditere det fulde beløb til din konto.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i vores fysiske butik i Vinderup.

Hvis cyklen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Persondatapolitik:

Når du handler via nkcykler.dk hjemmeside, skal du som minimum oplyse navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Disse oplysninger er  nødvendige for, at vi kan gennemføre din konkrete bestilling.

Alle registrerede oplysninger bliver behandlet i henhold til reglerne i  Persondataloven. Dine oplysninger vil ikke blive solgt eller videregivet  til tredjemand. Som registreret har du altid mulighed for aktindsigt,  og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i  Persondataloven.

Alle informationer, som du overdrager til nkcykler.dk, bliver modtaget ukrypteret, mens selve den elektroniske handel krypteres symmetrisk med en stærk kryptering. NK Cykler opbevarer som foreskrevet i Regnskabsloven registrerede oplysninger i 5 år ud over bogføringsåret, hvorefter de slettes.

Vores server registrer al trafik uden at registrere  personlige oplysninger. Dette gøres for at vi kan optimere vores  web-service, der hvor brugen er størst.

Ved handel gemmes der cookies lokalt på computeren.

Om logstatistik
Logstatistik bruges på nkcykler.dk. Det betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades m.m.

På nkcykler.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet.

Dine personlige oplysninger:

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
– navn
– adresse
– telefonnummer
– e-mailadresse
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger kun med det formål at kunne levere varen til dig samt at kunne sende dig besked via SMS om tidspunkt for service efter 3 mdr,, 1 år, 2 år og 3 år. Indehaveren af nkcykler.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Som registreret hos nkcykler.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter  persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til nkcykler.dk via nk@ncykler.dk

Vores fysiske butik:

Finder du i Vinderup. Der er samme lave priser i butikken som på hjemmesiden.

Har du spørgsmål:

Er du i tvivl om noget, må du endelig kontakte os på nk@nkcykler.dk eller 97 44 14 30